Spring naar de inhoud

Varkensmignonette met Duvel (10 personen)

5 g margarine
10 mooie varkensmignonette (steaks)
500 g versneden soepgroenten
2 flesjes Duvel
0.5 liter room culinaire (kookroom)
2 dl bruine fond (bouillon)
peper van de molen
zout
1 eetlepel gehakte peterselie
garnituur : losse tuinkers en Aardappelbolletjes of kroketten

Bereiding
De varkensmignonette aanbraden, kruiden met peper van de molen en een weinig zout. Vlees uit de pan halen en in braadjus de versneden soepgroenten aanstoven. Blussen met Duvel en vervolgens bruine fond en room toevoegen. Laten inkoken en op smaak brengen. Vlees terug in saus schikken en kort verwarmen. Geheel bestrooien met gehakte peterselie.
Als garnituur is verse tuinkers en opgesomde aardappelbereiding erg lekker.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *